ЖУРИ

 • Нешка Робева

 • Галена Великова

 
 • Нешка Робева е българска състезателка, а по-късно треньорка по художествена гимнастика и хореограф.
  През 1966 г. завършва държавното хореографско училище със специалност „Български фолклор”. От 1966 до 1973 г. е национален състезател по художествена гимнастика, като заема участие на четири световни първенства. От 1974 до 1999 г. е треньор на българския национален отбор по художествена гимнастика. Това е един изключително силен период за българската художествена гимнастика, който ще се запомни като „Златния век” на българската школа.
  От 1993 до 1997 Нешка Робева е член на Европейския Парламент по Гимнастика.
  През 1988 г. тя е хореограф-постановчик на танците в игралния филм „Акатамус” на режисьора Георги Дюлгеров. Освен това Робева е режисьор, сценарист, хореограф и продуцент на няколко авторски и изключително иновативни танцови спектакли, които съчетават в себе си както гимнастика, така и различни видове танци. Спектаклите обикалят света и навсякъде печелят адмирации.

 • Галена Великова-Хайна е вицешампион на България по спортни танци за 1995 г. и 5-кратен шампион на Гърция по латиноамерикански танци. Най-доброто й международно спортно постижение е вицешампионската титла на Европейската купа във Венеция от 2004 г. От 12 години Галена живее и работи в Гърция, където е собственик на верига танцови училища за  стандартни, латиноамерикански танци, хип-хол и R&B - „Galena’s Dance Studios”. Журирала е на престижни световни конкурси и притежава множество дипломи за професионална квалификация от IDTA – Международната професионална танцова асоциация. През 2008г. е главен съдия в танцувалното шоу Baby Dance в Гарция, предаване по формат на ВВС. През последните седем години е хореограф и треньор на шампионите на Гърция и Турция, както и на повечето двойки финалисти в конкурсите по латиноамерикански танци в тези държави, вкл. България.

 
 • Ивайло Манолов

 • Орлин Павлов

 
 • Ивайло вече 23 години е импресарио на един от най-легендарните български певци – Васил Найденов. Ивайло е отговорен за всички ангажименти на звездата, както и за личните му и финансови споразумения. Неговият дългогодишен опит в музикалния бизнес е допринесъл за запознанствата му с редица изпълнители, както и за доразвиването на натуралния му усет към таланти в шоу-бизнеса. Очакваме от него да се превърне в „голямата уста” на журито. Неговата роля ще бъде много важна, особено когато става дума за „уау-фактори”, свързани с оригиналността на хореографията, рискови елементи в танците и химията между участниците.

 • Орлин Павлов е един от най-известните млади български поп-изпълнители. Превърнал се в идол за младото поколение в страната със своя талант и атрактивен външен вид, Орлин вече е постигнал завидна кариера и то само на 30 годишна възраст. Израснал в семейство на двама оперни певци, още от малък проявява интерес театъра и само на 14-годишна възраст Орлин е приет в театрално-експерименталната паралелка „4хС”. По-късно е приет в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, специалност „Сценични синтетични изкуства”. Паралелно със следването работи в „Държавен сатерично-вариететен театър” – Габрово като актьор в продължение на две години. След като няколко години работи в шоу програмата в клуб „Опера”, през 2002 става вокал на група „Каффе”. През 2003 г. издават албума си „Alone”, с който печелят две години по-късно първия конкурс за българска песен на „Евровизия“ през 2005 г. През 2006 г. Орлин Павлов започва самостоятелна кариера. Неговите хитови песни го задържат на върха на музикалния шоу-бизнес в България. Успоредно с музикалната и танцовата си кариера Орлин се изявява и като рекламно лице на марки дрехи и играе малки роли в холивудски продукции, снимани у нас. През декември 2008 г. Орлин Павлов и Яна Акимова победиха в първото българско телевизионно състезание „Dancing Stars”.

 

ТЕМИ ОТ ФОРУМА

ИЗБРАНИ КОМЕНТАРИ

 • Три от отпадналите отбори се завръщат във VIP Dance в неделя 28-11 22:41

  Автор: spq6tata_krasavica_

  Иначе от останалите участници за финала - ИСКАМ ДА СПЕЧЕЛЯТ РАЙНА И ФЕРИ - НИКОГА НЕ БЯХА ЛАНСИРАНИ , ДОРИ ЗА РАЙНА СЕ ИЗКАЗАХА ГЛУПОВАТО "ДА СПРЕ ДА ПЕЕ" И Т.Н.ТЕХНИЯТ ОТБОР НЕ СЕ РАЗЯЖДАШЕ ОТ ИНТРИГИ....СТИСКАМ ПАЛЦИ.РАЙНА Е ЕДНО ЕСТЕСТВЕНО И СИМПАТИЧНО МОМИЧЕ /БЕЗ СИЛИКОН И БОЯ БЛОНДИ/ , А ФЕРИ Е СЛАДУР И ПОЛОВИНА!!!!!!!!!!!

  още
 • Журито на VIP Dance посрещна Йордан Йовчев със злато 21-11 12:28

  Автор: moonlight

  Отборът на Данчо и Тереза за мен е отборът, който винаги успява да вдигне всички на крака, да ги разтопи и накара да се пренесат в други измерения! Удоволствие е да ги гледа човек! Страхотни са! Много се надявам да спечелят, но дори и да не стане това, те вече са получили признанието на обикновените хора, спечелиха сърцата на всички и ни подариха удоволствието да ги гледаме,толкова сладки и забавни и да им се радваме! СУПЕР СТЕ!

  още